0,5 kg aukščiausiosios rūšies miltų.
4 bulvės.
Pusė kopūsto gūžės.
3 vidutinio dydžio morkos.
Sauja džiovintų pomidorų.
2 šaukšteliai druskos.
1 šaukštelis kario.
Trečdalis arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų.
Šaukštas ghi.
Truputis asafetidos (nebūtinai).
3-4 litrai vandens.
Pirma dalis
Iš kvietinių miltų pasigaminame seitaną.
Maišome miltus su vandeniu, kol gausime tvirtai minkomą, nelimpančią prie rankų tešlą.
Perminkome ir įdėję į dubenį minkydami plauname po drungno vandens srove.
Plauname tešlą tol, kol vanduo dubenyje tampa skaidrus ir lieka apie 40 proc. pirminio kiekio korėta, tampri masė – tai ir yra seitanas.
Nuspaudžiame vandenį ir virtuvinėmis žirklėmis sukarpome gabalėliais.
Susmulkiname kopūstą.
Nuskustas bulves supjaustome gabalėliais, morkas plonomis riekelėmis.
Antra dalis
Užviriname vandenį.
Sudedame smulkintas daržoves, džiovintus pomidorus ir seitaną.
Verdame 10-15 min.
Virimo pabaigoje suberiame prieskonius, druską.
Įdedame ghi.
Skanaus.