Lietiniai blynai
2011-12-01 23:44:08
1 kg kvietinių miltų.
1/3 šaukštelio ciberžolės.
Pusė šaukštelio kumino.
Pusė šaukštelio druskos.
Vanduo.
Ghi ar aliejus kepimui.
Įdarui: 0,5 kg vidutinio riebumo varškės.
Šaukštelis kario.
1/3 šaukštelio ciberžolės.
Sudedame prieskonius, druską į miltus ir maišydami pilame vandenį, kad gautųsi skysta tešla. Įkaitiname keptuvę, suvilgome ghi ar aliejumi. Dedame 2 – 3 šaukštus tešlos ir paskleidžiame po visą keptuvę. Vieną pusę kepame 2 – 3 min.
Įdarui gerai išminkome varškę su prieskoniais. Dedame po šaukštą į blyno vidurį.
Užlankstome kraštus ir dar kartą apkepame abi puses.
Jei be įdaro – valgome su uogiene ar grietine.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Baterijos, iš pirmo žvilgsnio atrodančios nekenksmingai, yra pats pavojingiausias svetimkūnis vaikams, galintis sukelti...
Respublikinės Vilniaus universitetinėje ligoninėje dirbantis gydytojas ortopedas traumatologas Simonas Sereika džiaugias...
Mažinant administracinę naštą gydytojams ir didinant sveikatos priežiūros paslaugų prieinamumą pacientams, Sveikatos aps...
Plaukai – viena išraiškingiausių mūsų išvaizdos detalių. Vešlūs, sveiki plaukai yra tikra puošmena, kuria galima d...
Miegas – unikali mūsų organizmo savybė. Nuolat vykdomi tyrimai ir per daugybę metų atrasti miego funkcijos ypatuma...
Populiarios žymos