Reikės:
180 g kopūsto,
100 g morkų,
1 (apie 120 g) bulvės,
1 v.š. miežinių kruopų,
1 v.š. pomidorų pastos,
4 v.š. aliejaus,
2 l vandens.
Prieskoniai: 1 a.š. asafetidos, 1 a.š. pankolio sėklų, 1 a.š. juodųjų garstyčių sėklų, 0,5 a.š. juodgrūdės.
Gaminimas:
Į verdantį vandenį sudedame nuskustą ir kubeliais supjaustytą bulvę, kruopas. Verdame, kol apverda bulvės.
Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudedame visas prieskonių sėklas ir pakaitiname, kol jos pradės skleisti kvapą. Uždenkime dangčiu, nes kaitinamos sėklos spragsi. Įberkime asafetidos ir dar 5-10 sekundžių pakaitiname.
Tada sudedame supjaustytą juostelėmis kopūstą, stambiai sutarkuotą morką. Pakepame apie 10-15 min. Pridedame pomidorų pastos ir dar apie 5 min. pakepame.
Apkeptų daržovių masę sudedame į puodą, kuriame verda bulvės su kruopomis. Viską toliau verdame dar apie 10-15 minučių.