2011-09-28 21:14:02
400 g kokoso drožlių,
Indelis (400 g) kondensuoto pieno.
Sumaišome kokoso drožles su kondensuotu pienu ir paliekame pusvalandžiui brinkti.
Perminkome ir formuojame rutuliukus.
Išdėliojame 1 – 2 cm atstumu vieną nuo kito (nes išsipučia) ant ghi ar sviestu išteptos skardos.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje 10–15 min., kol paruduoja.
Atvėsiname. Labai skanūs vieni ar su arbata.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (1)Nepatinka (1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Netinkami miego įpročiai yra viena iš dažniausių problemų, su kuria susiduria mūsų visuomenė. Pasaulio miego asociacija...
Kovas – storosios žarnos vėžio žinomumo mėnuo. Nors šios ligos paplitimas visuomenėje didėja, o gyventojai nuola...
Skydliaukės gaminami hormonai reguliuoja medžiagų apykaitą, energijos panaudojimą ir daugelį kitų fiziologinių procesų....
Sanatorinis gydymas daugeliui vis dar siejasi su vyresnio amžiaus žmonėmis, tačiau pastaraisiais metais į reabilitacijos...
Ilgos valandos prie kompiuterio, nepatogi kėdė ar netinkama laikysena – tai tik keli veiksniai, galintys sukelti n...
Populiarios žymos