2011-09-28 21:14:02
400 g kokoso drožlių,
Indelis (400 g) kondensuoto pieno.
Sumaišome kokoso drožles su kondensuotu pienu ir paliekame pusvalandžiui brinkti.
Perminkome ir formuojame rutuliukus.
Išdėliojame 1 – 2 cm atstumu vieną nuo kito (nes išsipučia) ant ghi ar sviestu išteptos skardos.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje 10–15 min., kol paruduoja.
Atvėsiname. Labai skanūs vieni ar su arbata.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (1)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Šiltąjį sezoną viešnagę gamtoje gali apkartinti vabzdžiai. Neretai įgėlimo vietą ima niežėti. Kaip numaldyti niežulį, ka...
Lietuvos darbingo amžiaus (40-64 m.) gyventojų širdies ir kraujagyslių ligų (ŠKL) sergamumo bei mirtingumo žemėlapis ats...
„Santaros klinikos aktyviai įsitraukia į akciją ir didžiausias mūsų indėlis – specialistų dalyvavimas j...
Lietuvoje kasmet diagnozuojama apie 18 tūkst. naujų vėžio atvejų. Šiandien daugybė onkologinių ligų, pritaikius inovatyv...
Respublikinėje Šiaulių ligoninėje, kaip ir visose šalies ar Europos gydymo įstaigose, kuriose gydomi krūties vėžiu serga...
Populiarios žymos