3 šaukštai ghi arba sviesto.
100 g rudo cukraus arba melasos.
200 g miltų.
4 šaukšteliai sodos.
400 ml kokosų pieno.
Pusė šaukštelio vanilės ekstrakto.
1 šaukštas citrinos sulčių.
Glazūrai: 200 g kondensuoto pieno; 100 g tarkuoto kokoso.
Ištriname cukrų su ghi, įmaišome miltus, sodą ir maišydami supilame kokosų pieną. Įmaišome vanilės ekstraktą ir citrinos sultis.
Kepimo skardą sutepame ghi ir pabarstome miltais. Sudedame paruoštą masę ir kepame 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Atvėsiname.
Šakute subadome visą paviršių, apglaistome kondensuotu pienu ir pabarstome kokosų drožlėmis.
Supjaustome gabalėliais.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė