Kepintos moliūgų sėklos
Zita Užkuraitienė | 2013-10-25 10:19:55
Išimtas iš moliūgo (galima ir cukinijų) drėgnas sėklas apiberiame druska ir nutriname slidžią luobelę.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Perplauname vandeniu, nuvarviname ir suberiame į kepimo skardą.
Paskleidžiame tolygiai ir apibarstome prieskonių mišinuku (kariu, garam masala ar savos kūrybos).
Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min., kol pradės spragsėti.
Valgomos su lukštais.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Vyraujant permainingiems orams bene kiekvieno žmogaus oda susiduria su iššūkiais. Vis dėlto sergantiems psoriaze, dar va...
Kasdienis skubėjimas, įtampa ir nuolatinis stresas tapo neatsiejama daugelio moterų gyvenimo dalimi. Tačiau retai susimą...
Klausimas. Dažnai vargina pienligė. Ar įmanoma ką nors padaryti, kad ji nesikartotų? [banner] Atsako gyd...
Katarakta dažniausiai siejama su natūraliu senėjimo procesu, ji diagnozuojama net 70 proc. žmonių, sulaukusių 75 metų. L...
Ruduo atneša ne tik spalvingus medžius ir vėsesnius vakarus, bet ir iššūkius mūsų imunitetui. Dienos trumpėja, temperatū...
Populiarios žymos