Kepintos moliūgų sėklos
Zita Užkuraitienė | 2013-10-25 10:19:55
Išimtas iš moliūgo (galima ir cukinijų) drėgnas sėklas apiberiame druska ir nutriname slidžią luobelę.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Perplauname vandeniu, nuvarviname ir suberiame į kepimo skardą.
Paskleidžiame tolygiai ir apibarstome prieskonių mišinuku (kariu, garam masala ar savos kūrybos).
Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min., kol pradės spragsėti.
Valgomos su lukštais.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Savaitgalį prognozuojami pavasariškai orai ir šviečianti saulė gali paskatinti praleisti daugiau laiko gamtoje. Jau suak...
Vitaminas C ne veltui yra linksniuojamas tarp svarbiausių antioksidantų, padedančių sustiprinti imunitetą ir ilgiau išsa...
Kasmet vidutiniškai 80 tūkstančių Lietuvos gyventojų pasinaudoja ligonių kasų kompensuojamu dantų protezavimu. Nors šias...
Nosies plovimas yra svarbi kvėpavimo takų sveikatos priežiūros dalis. Gydytoja Donata Šukytė-Raubė akcentuoja, kad tai y...
Motinos burnos sveikata glaudžiai susijusi su būsimo kūdikio sveikata. Tyrimai rodo, kad nėštumo metu moters dantų ir da...
Populiarios žymos