Reikės:
2 burokėliai,
2 morkos,
apie 200 g baltagūžių arba kiniškų kopūstų,
2 obuoliai,
1 granatų vaisius.
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 citrinos sultys,
1 šaukštas medaus arba klevų sirupo,
2 sutrintos česnakų skiltelės,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Visus padažui skirtus produktus sudėti į dubenėlį ir gerai sumaišyti.
Burokėlius, morkas, obuolius nulupti ir sutarkuoti arba supjaustyti plonais šiaudeliais. Kopūstus supjaustyti šiaudeliais. Granato vaisių nulupti ir išskirstyti sėklas.
Paruoštas daržoves ir vaisius sudėti į dubenį, užpilti padažu ir sumaišyti. Į padažą galima įmaišyti truputį majonezo. Prieš tiekiant, salotas palaikyti šaldytuve.