Avižiniai dribsniai su datulėmis ir medumi
2011-06-10 21:00:46
500 g avižinių dribsnių,
300 g džiovintų datulių,
2 šaukštai medaus (nebūtinai).
Iš vakaro užpilame avižinius dribsnius vandeniu, kad apsemtų. Atskirai nuplauname ir užmerkiame datules. Ryte į išbrinkusius avižinius dribsnius sudedame mirkytas datules ir medų.
Tobuli pusryčiai trims ar keturiems asmenims.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Respublikinėje Šiaulių ligoninėje pradedama teikti itin svarbi paslauga akių ligomis sergantiems pacientams – nuo...
Baltijos ir Amerikos klinikos gydytoja otorinolaringologė dr. Irina Arechvo savo specialybę pasirinko ne tik dėl pr...
Šiltuoju metų laiku staiga prasidėjęs pykinimas, viduriavimas ar vėmimas dažnai priskiriamas apsinuodijimui maistu. Tači...
Pavasaris daugeliui asocijuojasi su saulėtais orais ir atgimstančia gamta, tačiau kai kuriems lietuviams šiuo metų laiku...
Maždaug vienas iš šimto vaikų Lietuvoje turi autizmo spektro sutrikimą, o visuomenėje vis dar trūksta ne tik supratimo a...
Populiarios žymos