Reikės:
4 bananų,
1 citrinos,
1 apelsino,
1 greipfruto,
6 valgomųjų šaukštų cukraus,
1 arbatinio šaukštelio cinamono,
1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus,
5 valgomųjų šaukštų romo,
1 valgomojo šaukšto sviesto keptuvei ištepti.
Citriną, apelsiną bei greipfrutą nuplaukite, išspauskite sultis ir sumaišykite su cukrumi, cinamonu bei vaniliniu cukrumi. Nuplautus bananus nušluostykite, perpjaukite išilgai (su odele) ir dėkite į sviestu išteptą keptuvą (odele žemyn). Užpilkite paruoštomis citrusinių vaisių sultimis ir 15-20 minučių kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, keletą kartų aplaistant padažu. Iki kepimo pabaigos likus 3 minutėms, bananus užpilkite romu.
Skanaus!