Kreminis mango padažas
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2019-04-24 10:42:21
Vienas prinokęs mangas;
Vienas prinokęs avokadas;
1/3 citrinos ar žaliosios citrinos sulčių (pasirinktinai - be sulčių padažas bus saldesnis ir labiau derės prie vaisių. Su sultimis - prie salotų).
Emilijos Miliauskės nuotr.
Viską sutriname maisto trintuvu iki vientiso kremo.
Padažas puikiai tinka su įvairių žalumynų arba vaisių salotomis, galima patiekti padažinėje šalia pripjausčius vaisių, uogų ir kt.
Gaivu, skanu ir greitai paruošiama.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Radiologijai išlieka viena kertinių medicinos sričių. Technologinė pažanga dar labiau išplėtė ir sustiprino radiologijos...
Vasaros sezonu moters intymiai zonai neretai tenka daugiau iššūkių. Karštis, prakaitas, vandens telkinių vanduo, smėlis,...
Brangiausias iki šiol Lietuvoje kompensuotas vaistas – spinaline raumenų atrofija sergančiam kūdikiui skirtas genų...
Menopauzė – natūralus moters gyvenimo etapas, į kurį dažnai žvelgiama su nežinomybe, nerimu ar baime. Tačiau šeimo...
Virškinimo problemos vasarą lydį dažną atostogautoją: vargina pilvo pūtimas, viduriavimas ar vidurių užkietėjimas, skran...
Populiarios žymos