Virti ir troškinti topinambai(1)
2011-10-25 23:59:42
Gerai nuplautus topinambus verdame 10-15 min. pasūdytame vandenyje. Puikiai dera su įvairiomis košėmis. Skanūs ir vieni.
Troškinimas. Topinambus supjaustome griežinėliais ir troškiname su trupučiu ghi ar aliejaus. Truputį pasūdome, galima įdėti ciberžolės, kario, asafetidos ar kmynų.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (3)Nepatinka (1)
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Net ir vyrai skundžiasi, kad pakelti sergantį žmogų yra labai sunku, vėliau atsiranda stuburo problemų, nukenčia...
Atėjus pavasariui, daugelis džiaugiasi bundančia gamta, šiltesniais orais ir ilgėjančiomis dienomis, tačiau kartu su žyd...
Poilsis, procedūros, ramybė – šiuos elementus siūlo tiek sanatorijos, tiek viešbučiai ar SPA centrai, todėl nereta...
Hemofilija – liga, kurią ilgus metus lydėjo baimė, skausmas ir gyvenimo apribojimai, šiandien tampa vis geriau val...
Respublikinėje Šiaulių ligoninėje pradedama teikti itin svarbi paslauga akių ligomis sergantiems pacientams – nuo...
Populiarios žymos