Virti ir troškinti topinambai(1)
2011-10-25 23:59:42
Gerai nuplautus topinambus verdame 10-15 min. pasūdytame vandenyje. Puikiai dera su įvairiomis košėmis. Skanūs ir vieni.
Troškinimas. Topinambus supjaustome griežinėliais ir troškiname su trupučiu ghi ar aliejaus. Truputį pasūdome, galima įdėti ciberžolės, kario, asafetidos ar kmynų.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (2)Nepatinka (0)
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Tyrimai rodo, kad Lietuvos gyventojai – nepriklausomai nuo lyties ar amžiaus – su maistu negauna būtinos kal...
Nacionaliniame vėžio institute pradėtas naujas etapas prostatos vėžio gydyme: krioabliacijos būdu sunaikintas lokaliai a...
Kamilė – pirmoji paauglė Lietuvoje, kuriai pritaikytas gydymas CFTR moduliatoriais, skirtais gydyti retą lėtinę li...
Įvairūs odos dariniai, tokie kaip spuogeliai, pūslelės ar dėmelės, ne visada yra teisingai atpažįstami – ar išbėrė...
Pastaraisiais metais visuomenė susidūrė su gausybe iššūkių: pandemija, jos padariniai ir karas Ukrainoje išjudino stipri...
Populiarios žymos