Virti ir troškinti topinambai(1)
2011-10-25 23:59:42
Gerai nuplautus topinambus verdame 10-15 min. pasūdytame vandenyje. Puikiai dera su įvairiomis košėmis. Skanūs ir vieni.
Troškinimas. Topinambus supjaustome griežinėliais ir troškiname su trupučiu ghi ar aliejaus. Truputį pasūdome, galima įdėti ciberžolės, kario, asafetidos ar kmynų.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (3)Nepatinka (1)
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Klaipėdos universiteto ligoninė (KUL) atidarė naują Ausų, nosies ir gerklės ligų skyrių. Tai reikšmingas žingsni...
Kalėdas būtų galima pavadinti smagių pokalbių, nuotaikingų istorijų, šiltų žodžių apsikeitimo švente. Ir ne veltui &ndas...
Gražiausių metų švenčių maratonas ir jaukūs susitikimai su šeima bei draugais dažnai yra neatsiejami nuo skalsių ir sunk...
Artėjant žiemos atostogų sezonui, ligonių kasos primena keliones planuojantiems gyventojams nepamiršti Europos sveikatos...
Gardžios kavos entuziastai žino, jog savo skoniais bei aromatais labiausiai pamaloninantis kavos puodelis gaminimas iš š...
Populiarios žymos