Lietiniai blynai
2011-12-01 23:44:08
1 kg kvietinių miltų.
1/3 šaukštelio ciberžolės.
Pusė šaukštelio kumino.
Pusė šaukštelio druskos.
Vanduo.
Ghi ar aliejus kepimui.
Įdarui: 0,5 kg vidutinio riebumo varškės.
Šaukštelis kario.
1/3 šaukštelio ciberžolės.
Sudedame prieskonius, druską į miltus ir maišydami pilame vandenį, kad gautųsi skysta tešla. Įkaitiname keptuvę, suvilgome ghi ar aliejumi. Dedame 2 – 3 šaukštus tešlos ir paskleidžiame po visą keptuvę. Vieną pusę kepame 2 – 3 min.
Įdarui gerai išminkome varškę su prieskoniais. Dedame po šaukštą į blyno vidurį.
Užlankstome kraštus ir dar kartą apkepame abi puses.
Jei be įdaro – valgome su uogiene ar grietine.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Vėžio diagnozės baiminasi kone kiekvienas. Pagal dažniausias mirties priežastis, piktybiniai navikai Lietuvoje jau dauge...
Imunitetas padeda mūsų organizmui kovoti su įvairiomis ligomis ir jų išvengti. Tai natūrali organizmo apsauga, tačiau me...
Rugsėjo 29 d. minima Pasaulinė širdies diena. Šia proga Vilniaus universiteto profesorius, Širdies ir kraujagyslių klini...
Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje jau kelias savaites inkstų akmenų skaldymui pasitelkiamas naujas Tulio lazeris....
Ne veltui odai, ypač veido, teikiame labai daug dėmesio, dažnai išbandome naujas priemones, siekdami dar geresnio efekto...
Populiarios žymos