Lietiniai blynai
2011-12-01 23:44:08
1 kg kvietinių miltų.
1/3 šaukštelio ciberžolės.
Pusė šaukštelio kumino.
Pusė šaukštelio druskos.
Vanduo.
Ghi ar aliejus kepimui.
Įdarui: 0,5 kg vidutinio riebumo varškės.
Šaukštelis kario.
1/3 šaukštelio ciberžolės.
Sudedame prieskonius, druską į miltus ir maišydami pilame vandenį, kad gautųsi skysta tešla. Įkaitiname keptuvę, suvilgome ghi ar aliejumi. Dedame 2 – 3 šaukštus tešlos ir paskleidžiame po visą keptuvę. Vieną pusę kepame 2 – 3 min.
Įdarui gerai išminkome varškę su prieskoniais. Dedame po šaukštą į blyno vidurį.
Užlankstome kraštus ir dar kartą apkepame abi puses.
Jei be įdaro – valgome su uogiene ar grietine.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Net ir vyrai skundžiasi, kad pakelti sergantį žmogų yra labai sunku, vėliau atsiranda stuburo problemų, nukenčia...
Atėjus pavasariui, daugelis džiaugiasi bundančia gamta, šiltesniais orais ir ilgėjančiomis dienomis, tačiau kartu su žyd...
Poilsis, procedūros, ramybė – šiuos elementus siūlo tiek sanatorijos, tiek viešbučiai ar SPA centrai, todėl nereta...
Hemofilija – liga, kurią ilgus metus lydėjo baimė, skausmas ir gyvenimo apribojimai, šiandien tampa vis geriau val...
Respublikinėje Šiaulių ligoninėje pradedama teikti itin svarbi paslauga akių ligomis sergantiems pacientams – nuo...
Populiarios žymos