2011-12-27 23:26:21
Pusę kilogramo aguonų užmerkiame šiltame vandenyje 12 valandų.
Perkošiame ir kelis kartus smulkiname grūstuvėje, lėtaeigėje sulčiaspaudėje, elektriniu smulkintuvu ar malimo mašinėle (su smulkiu sėteliu), kol visos aguonos susismulkins.
Įpilame 1 litrą šilto vandens.
Įberiame apie 200 gramų rudojo cukraus.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) tyrėjas dr. Rolandas Gedgaudas pelnė prestižinę Ateities biomedicinos fond...
Po savaitgalio išvykų prie ežerų, upių ar jūros, kai kurios moterys gali pastebėti nemalonius infekcijų simptomus. Dažni...
Bioaktyvūs trimačiai karkasai, sukurti iš pažangių biomedicininių medžiagų, tampa perspektyvia alternatyva tradiciniams...
Tikriausiai daugeliui teko patirti staigų ir ūmų nugaros ar kaklo skausmą, sukaustantį taip, kad tampa sunku pajudėti. Š...
„Forbes“ duomenimis, per metus šunys įkanda dešimtims milijonų žmonių pasaulyje, o per 80 proc. šių nelaimių...
Populiarios žymos