2011-12-27 23:26:21
Pusę kilogramo aguonų užmerkiame šiltame vandenyje 12 valandų.
Perkošiame ir kelis kartus smulkiname grūstuvėje, lėtaeigėje sulčiaspaudėje, elektriniu smulkintuvu ar malimo mašinėle (su smulkiu sėteliu), kol visos aguonos susismulkins.
Įpilame 1 litrą šilto vandens.
Įberiame apie 200 gramų rudojo cukraus.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Įvairūs odos dariniai, tokie kaip spuogeliai, pūslelės ar dėmelės, ne visada yra teisingai atpažįstami – ar išbėrė...
Pastaraisiais metais visuomenė susidūrė su gausybe iššūkių: pandemija, jos padariniai ir karas Ukrainoje išjudino stipri...
„Dėl nevalingo raumenų tonuso padidėjimo (spastiškumo) mažėja žmogaus gebėjimas pasirūpinti savimi, prastėja gyven...
Lietuvoje populiarėjant neatlygintinai kraujo donorystei ir žmonėms vis aktyviau domintis, kas gali tapti kraujo donorai...
Nors paskutiniu metu vis daugiau kalbama apie psichinę sveikatą, skatinama ja rūpintis ir iškilus sunkumų kreiptis į psi...
Populiarios žymos