2011-12-27 23:26:21
Pusę kilogramo aguonų užmerkiame šiltame vandenyje 12 valandų.
Perkošiame ir kelis kartus smulkiname grūstuvėje, lėtaeigėje sulčiaspaudėje, elektriniu smulkintuvu ar malimo mašinėle (su smulkiu sėteliu), kol visos aguonos susismulkins.
Įpilame 1 litrą šilto vandens.
Įberiame apie 200 gramų rudojo cukraus.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Kaip sveikais pristatomų maisto produktų pakuotės formuoja mūsų pasirinkimus? Kauno technologijos universiteto Komunikac...
Vasarai įpusėjus, dūmų kvapas iš grilio tampa neatsiejama sezono dalimi. Ant grotelių tradiciškai dominuoja mėsa –...
Vasara daugeliui mūsų reiškia ilgus pasivažinėjimus automobiliu – į pajūrį, sodybą, pas artimuosius kitame šalies...
Tyrimai rodo, kad viena savižudybė tiesiogiai paveikia nuo 5 iki 15 asmenų. 2024 metais Lietuvoje gedinčių artimųjų sk...
Metukų Urtė šiandien džiaugiasi vaikyste – gali drąsiai maudytis, keliauti prie jūros, tarti pirmuosius žodžius. D...
Populiarios žymos