Zita Užkuraitienė | Šaltinis: vlmedicina / asmuo | 2012-12-08 20:32:53
Į dubenėlį žirklėmis prikarpome saują pušų spyglių.
Perplauname šaltu vandeniu.
Nusausiname ir sumalame kavamale ar sugrūdame grūstuvėje.
Suminkštėjusius spyglius užpilame šiltu vandeniu (iki 40 laipsnių).
Perkošiame ir geriame pusvalandį prieš valgį.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (3)Nepatinka (0)
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Nuolat girdint vaikams skirtą paliepimą „atsargiai!", man jau pačiai kartais pradeda trūkčioti...
Kokybiškos asmens sveikatos priežiūros paslaugos yra gyvybiškai svarbios visai visuomenei, ir jos yra būtina visuomenės...
Padidėjęs cholesterolio kiekis kraujyje – išgirdus šią diagnozę turėtų kilti noras imtis pokyčių ir pradėti labiau...
Dažniausiai laikui bėgant moterys pripranta prie savo mėnesinių ciklo: jis kartojasi reguliariai ir kiekvieną kartą nete...
Lytiškai plintančias infekcijas nemaža visuomenės dalis vis dar klaidingai sieja su audringu seksualiniu gyvenimu, atsit...
Populiarios žymos