Zita Užkuraitienė | Šaltinis: vlmedicina / asmuo | 2012-12-08 20:32:53
Į dubenėlį žirklėmis prikarpome saują pušų spyglių.
Pušis / G. Privedienės nuotr.
Perplauname šaltu vandeniu.
Nusausiname ir sumalame kavamale ar sugrūdame grūstuvėje.
Suminkštėjusius spyglius užpilame šiltu vandeniu (iki 40 laipsnių).
Perkošiame ir geriame pusvalandį prieš valgį.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (3)Nepatinka (0)
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Z karta – tai žmonės, gimę maždaug 1997–2012 metais. Vyresnieji šios kartos atstovai jau aktyviai dalyvauja...
Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, vandens temperatūra Baltijos jūroje jau siekia 17, o kai kuriuose šali...
Personalizuota medicina keičia įprastą požiūrį į gydymą. Ypač tai pastebima onkologijoje, kur ta pati diagnozė gali slėp...
Šią vasarą Kauno klinikos mini reikšmingą medicinos istorijos datą – 25-ąsias kepenų transplantacijos metines. Per...
Ar teko mintyse barti kaimyną, kad šis nuo ankstyvo ryto burzgina žoliapjovę? O gal patys sulaukėte beldimo į duris su p...
Populiarios žymos