2012-08-04 15:10:31
Reikės 800 g grikių,
200 - 300 g manų kruopų,
2 arbatinių šaukštelių kario,
2 arbatinių šaukštelių druskos.
Išverdame grikius, sudedame manų kruopas, karį ir druską. Viską išmaišome, kol grikiai karšti. Kai pravėsta, masę išminkome, formuojame koltetukus ir kepame su ghi ar aliejumi, kol gražiai apskrus.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (1)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Garuojantis puodelis karšto kvapnaus gėrimo – tai bene dažniausia asociacija, iškylanti pagalvojus apie kavą. Tači...
„Nekreipk dėmesio“, „neverkšlenk dėl niekų“, „susirask draugų ir žaisk su jais“, &bd...
Nacionalinis transplantacijos biuras prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – NTB) primena: organų transplan...
Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikose keturių dienų naujagimiui, gimusiam su reta ir gyvybei pavojinga kvėp...
Kol suaugusieji ginčijasi dėl lytinio švietimo būtinybės mokyklose, vaikai kasdien susiduria su turiniu, formuojančiu jų...
Populiarios žymos