Bulviniai blynai su ciberžole(2)
Zita Užkuraitienė | Šaltinis: vlmedicina | 2011-11-29 23:34:18
Nuskutame dvylika didelių bulvių. Sutarkuojame smulkia tarka. Įberiame pusę šaukštelio ciberžolės, šaukštelį druskos.
Keptuvėje gerai įkaitiname 2 – 3 šaukštus lydyto sviesto (Ghi) ar rafinuoto aliejaus.
Šaukštu dedame bulvių tarkius.
Kepame, kol pasidengia traškia plutele.
Tinka su daržovių mišraine. Skanu su grietine ar rūgpieniu.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Ar teko mintyse barti kaimyną, kad šis nuo ankstyvo ryto burzgina žoliapjovę? O gal patys sulaukėte beldimo į duris su p...
Šių metų vasara pasižymi neįprastais temperatūrų šuoliais – iškart po vėsesnių dienų seka šiluma. Tokia orų kaita...
Vasarą dauguma gyventojų skiria atostogoms, poilsiui, atsipalaidavimui nuo darbų ir kasdienių veiklų, laisvalaikiui konc...
2025 m. liepos 1-ąją oficialiai pradeda veikti konsoliduota Valstybinė ligonių kasa (VLK), prie kurios prijungtos penkio...
Šiltasis sezonas Palangoje – ne tik poilsio ir atostogų metas, bet ir intensyviausias laikas vietinei vaistinei. V...
Populiarios žymos