Bulviniai blynai su ciberžole(2)
Zita Užkuraitienė | Šaltinis: vlmedicina | 2011-11-29 23:34:18
Nuskutame dvylika didelių bulvių. Sutarkuojame smulkia tarka. Įberiame pusę šaukštelio ciberžolės, šaukštelį druskos.
Keptuvėje gerai įkaitiname 2 – 3 šaukštus lydyto sviesto (Ghi) ar rafinuoto aliejaus.
Šaukštu dedame bulvių tarkius.
Kepame, kol pasidengia traškia plutele.
Tinka su daržovių mišraine. Skanu su grietine ar rūgpieniu.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Kada jūs paskutinį kartą peržiūrėjote savo namų vaistinėlę?", – tokį klausimą dažnai žmonėms užduoda &...
Žmonės vis dažniau stengiasi išvengti tradicinės medikamentinės medicinos ir ieško alternatyvių, natūralesnių gydymo ar...
Daugiau nei trečdalis Lietuvos gyventojų vaistus nuo skausmo vartoja bent kartą per mėnesį ar dažniau, tačiau jiems neri...
Remiantis statistika, maždaug 2 iš 10 žmonių bent kartą per gyvenimą suserga juostine pūsleline. Didelė dalis jų –...
Statistika vis dar negailestinga – skendimų atvejų nemažėja. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duo...
Populiarios žymos