Barščiai (raudonųjų burokėlių sriuba)
2012-01-01 23:29:45
2 – 3 vidutinio dydžio burokėliai.
4 bulvės.
2 – 3 lauro lapai.
1/3 šaukštelio maltų juodųjų pipir arba, „garam masalos“ (nebūtinai).
0,5 šaukštelio druskos.
Apie 2 litrus vandens.
Grietinės.
Nuskustas bulves supjaustome kubeliais, įdedame lauro lapelius ir 2 litruose vandens verdame apie 5 min.
Per burokinę tarką sutarkuojame burokėlius ir kartu su juodaisiais pipirais ar „garam masala“ sudedame į bulves.
Verdame, kol bulvės suminkštėja.
Įdedame druskos.
Paskaniname grietine.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Sveikatos mokslai vis dažniau pabrėžia, kad miegas žmogui ne mažiau svarbus nei mityba ar fizinis aktyvumas, tačiau daug...
Išeminė širdies liga (IŠL) – viena dažniausių mirties priežasčių išsivysčiusiose šalyse. Ši liga neapsiriboja fizi...
Ilgametė ergoterapijos specialistė dirba Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų Vaikų reabilitacijos skyr...
Nepaisant populiarios nuomonės, celiulitas nėra būdingas tik turinčioms antsvorį – jis gali atsirasti ir lieknoms,...
Klaipėdos rajone gyvenančio 1,5 metų Adomo šeima, pasak gydytojų, ištraukė nelaimingą bilietą. Prieš kelis mėnesius bern...
Populiarios žymos