Barščiai (raudonųjų burokėlių sriuba)
2012-01-01 23:29:45
2 – 3 vidutinio dydžio burokėliai.
4 bulvės.
2 – 3 lauro lapai.
1/3 šaukštelio maltų juodųjų pipir arba, „garam masalos“ (nebūtinai).
0,5 šaukštelio druskos.
Apie 2 litrus vandens.
Grietinės.
Nuskustas bulves supjaustome kubeliais, įdedame lauro lapelius ir 2 litruose vandens verdame apie 5 min.
Per burokinę tarką sutarkuojame burokėlius ir kartu su juodaisiais pipirais ar „garam masala“ sudedame į bulves.
Verdame, kol bulvės suminkštėja.
Įdedame druskos.
Paskaniname grietine.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Tiek Europoje, tiek visame pasaulyje daugėja kepenų vėžio atvejų. Iš onkologinių kepenų susirgimų labiausiai paplitusi s...
Tinklainės atšokos operacijos priskiriamos skubiųjų kategorijai ir yra vienos iš sudėtingiausių, todėl atliekamos tik tr...
Gana dažnai girdimas mitas, kad įsidėjus dantų implantus – daugiau nereikės rūpintis savo burnos ertme. Odontologa...
Nuo gegužės 1 d. Privalomojo sveikatos draudimo fondo (PSDF) lėšomis finansuojamų paslaugų sąrašą papildys nauji tyrimai...
Augalų žydėjimo sezonas kasmet priverčia vis daugiau žmonių čiaudėti ir ašaroti, o mokslininkai bando suteikti viltį, ka...
Populiarios žymos