Balta mišrainė
2011-12-29 23:19:05
6 kumščio dydžio bulvės.
2 vidutinio dydžio morkos.
100 gramų konservuotų žalių žirnelių.
Sauja džiovintų agurkų arba 2 rauginti agurkėliai.
Šaukštelis „garam masalos“ arba pusė šaukštelio maltų juodųjų pipirų.
0,5 šaukštelio juodosios ar Himalajų druskos.
500 g grietinės ar jogurto be priedų.
Valandai karštame vandenyje užmerkiame džiovintus agurkus.
Išverdame bulves ir morkas su lupenomis. Supjaustome mažais kubeliais ir sudedame žirnelius, mirkytus ar smulkintus raugintus agurkėlius, prieskonius, grietinę ar jogurtą, druską. Išmaišome ir atvėsiname.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Šiltuoju metų laiku, kada daugiau laiko praleidžiame gamtoje, iškylaujame ir rečiau plauname rankas, rizika užsikrėsti ž...
Alkoholizmas Lietuvos šeimose – problema, apie kurią dažnai vengiama kalbėti, tačiau jos pasekmes gali jausti kart...
Prostatos vėžys yra viena dažniausiai vyrams diagnozuojamų onkologinių ligų – kas dvi minutes bent vienas vyras pa...
Vilniaus miesto klinikinės ligoninės Alergologijos centro specialistai fiksuoja nerimą keliančią tendenciją – aler...
Šiemet į valstybės finansuojamas slaugos studijas bus priimti 535 asmenys, t. y. šimtu daugiau nei pernai. Būsimiems stu...
Populiarios žymos