Balta mišrainė
2011-12-29 23:19:05
6 kumščio dydžio bulvės.
2 vidutinio dydžio morkos.
100 gramų konservuotų žalių žirnelių.
Sauja džiovintų agurkų arba 2 rauginti agurkėliai.
Šaukštelis „garam masalos“ arba pusė šaukštelio maltų juodųjų pipirų.
0,5 šaukštelio juodosios ar Himalajų druskos.
500 g grietinės ar jogurto be priedų.
Valandai karštame vandenyje užmerkiame džiovintus agurkus.
Išverdame bulves ir morkas su lupenomis. Supjaustome mažais kubeliais ir sudedame žirnelius, mirkytus ar smulkintus raugintus agurkėlius, prieskonius, grietinę ar jogurtą, druską. Išmaišome ir atvėsiname.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Imunitetas padeda mūsų organizmui kovoti su įvairiomis ligomis ir jų išvengti. Tai natūrali organizmo apsauga, tačiau me...
Rugsėjo 29 d. minima Pasaulinė širdies diena. Šia proga Vilniaus universiteto profesorius, Širdies ir kraujagyslių klini...
Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje jau kelias savaites inkstų akmenų skaldymui pasitelkiamas naujas Tulio lazeris....
Ne veltui odai, ypač veido, teikiame labai daug dėmesio, dažnai išbandome naujas priemones, siekdami dar geresnio efekto...
Į pasaulį atėjo naujas žmogus. Pavargusi, bet laiminga, besišypsanti mama, džiaugsmu švytintis tėtis, būrys močiučių ir...
Populiarios žymos