Bulviniai blynai su ciberžole(2)
Zita Užkuraitienė | Šaltinis: vlmedicina | 2011-11-29 23:34:18
Nuskutame dvylika didelių bulvių. Sutarkuojame smulkia tarka. Įberiame pusę šaukštelio ciberžolės, šaukštelį druskos.
Keptuvėje gerai įkaitiname 2 – 3 šaukštus lydyto sviesto (Ghi) ar rafinuoto aliejaus.
Šaukštu dedame bulvių tarkius.
Kepame, kol pasidengia traškia plutele.
Tinka su daržovių mišraine. Skanu su grietine ar rūgpieniu.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Ieškant naujos dantų pastos gali susisukti galva, pamačius tokį platų pasirinkimą parduotuvėse. Kiekviena dantų pasta si...
Vaistinių preparatų ir medicinos pagalbos priemonių kompensavimo komisija nusprendė įtraukti naujus cistinei fibrozei gy...
Atėjus šiltajam sezonui, daugelis pirmiausia skubės į gamtą. Vis dėlto svarbu prisiminti, kad erkių aktyvumas didėja ter...
Lietuvoje yra vos vienas žmogus su regos negalia, kuris naudojasi šuns vedlio pagalba. Valstybė, kitaip nei kitose Europ...
Veido odos priežiūra svarbi visais metų laikais. Nors keičiantis sezonams jos priežiūros taisyklės šiek tiek kinta, vien...
Populiarios žymos