Bulviniai blynai su ciberžole(2)
Zita Užkuraitienė | Šaltinis: vlmedicina | 2011-11-29 23:34:18
Nuskutame dvylika didelių bulvių. Sutarkuojame smulkia tarka. Įberiame pusę šaukštelio ciberžolės, šaukštelį druskos.
Keptuvėje gerai įkaitiname 2 – 3 šaukštus lydyto sviesto (Ghi) ar rafinuoto aliejaus.
Šaukštu dedame bulvių tarkius.
Kepame, kol pasidengia traškia plutele.
Tinka su daržovių mišraine. Skanu su grietine ar rūgpieniu.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Gimdos miomos – tai gerybiniai, gerai apriboti ir hormonams pavaldūs lygiųjų raumenų ir jungiamojo audinio ląsteli...
Netekus vos vieno danties, daugelis žmonių linkę numoti ranka – juk tai tik nedidelis tarpelis, ypač jei jis nėra...
Vasara – atostogų ir kelionių lėktuvais metas. Atsisėdę į patogią kėdę lėktuve ir prisisegę saugos diržus, retai s...
Ši publikacija – apie centrinės sistemos navikus. Kviečiame susipažinti su Vilniaus universiteto ligoninės Santaro...
Kauno klinikų pacientas Edgaras prisimena, kad būdamas aktyvus, sportą mėgstantis paauglys ėmė vis dažniau vengti fizinė...
Populiarios žymos