2011-12-30 23:28:03
500 g baltų kvietinių miltų.
100 g sviesto.
200 ml pieno.
Pusė šaukštelio malto kardamono.
Pusė stiklinės rudojo cukraus.
0,5 šaukštelio druskos.
Cukraus pudros pabarstymui.
Ghi ar aliejaus kepimui.
Ištirpiname sviestą ir į jį supilame pieną, kardamoną, cukrų, druską.
Išmaišome, kad ištirptų cukrus.
Sudedame miltus ir užminkome kočiojamą tešlą.
Iškočiojame kuo ploniau.
Supjaustome rombais ir per viduri padarę įpjovą perkišame kampą.
Kepame įkaitintuose riebaluose, kol gražiai paruduos.
Apibarstome cukraus pudra.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Vis dažniau ir dažniau girdime, kad mokyklinio amžiaus vaikai susiduria su motyvacijos stoka mokantis mokykloje bei siek...
Nacionalinis visuomenės sveikatos centras prie Sveikatos apsaugos ministerijos primena, kad sparčiai besikeičiant k...
Higienos instituto duomenimis, pernai Lietuvoje kraują aukojo 57,5 tūkst. kraujo donorų, iš kurių nuolatiniai – 48...
Vienokius ar kitokius odos pakitimus nėštumo metu patiria dauguma moterų. Juos sukelia hormoniniai, imunologinia...
Siekiant atkreipti dėmesį į miego svarbą žmogaus sveikatai, kovo 17 dieną minima Pasaulinė miego diena. Šiais metais šio...
Populiarios žymos