2011-12-30 23:28:03
500 g baltų kvietinių miltų.
100 g sviesto.
200 ml pieno.
Pusė šaukštelio malto kardamono.
Pusė stiklinės rudojo cukraus.
0,5 šaukštelio druskos.
Cukraus pudros pabarstymui.
Ghi ar aliejaus kepimui.
Ištirpiname sviestą ir į jį supilame pieną, kardamoną, cukrų, druską.
Išmaišome, kad ištirptų cukrus.
Sudedame miltus ir užminkome kočiojamą tešlą.
Iškočiojame kuo ploniau.
Supjaustome rombais ir per viduri padarę įpjovą perkišame kampą.
Kepame įkaitintuose riebaluose, kol gražiai paruduos.
Apibarstome cukraus pudra.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Po ilgos žiemos daugeliui vis dar gali trūkti vitamino D. Nors jis dažnai vadinamas saulės vitaminu, jo taip pat galima...
Mitybos įpročiai Lietuvoje rodo aiškią tendenciją – riebios žuvies vartojama nepakankamai, o omega-3 riebalų rūgšč...
21-erių Matas pasakoja, kad vieną rytą pusryčiaudamas išgirdo mamos pagalbos šauksmą. Prieš išeidama į darbą, ji užsuko...
Vidurių užkietėjimas – tema, apie kurią mažai kas drįsta kalbėti net su sveikatos specialistais. Daugeliui ji vis...
Kauno klinikų pacientui Kajui buvo vos daugiau nei treji metai, kai Kauno klinikose paaiškėjo, kad kepenyse esantis...
Populiarios žymos