2011-12-30 23:28:03
500 g baltų kvietinių miltų.
100 g sviesto.
200 ml pieno.
Pusė šaukštelio malto kardamono.
Pusė stiklinės rudojo cukraus.
0,5 šaukštelio druskos.
Cukraus pudros pabarstymui.
Ghi ar aliejaus kepimui.
Ištirpiname sviestą ir į jį supilame pieną, kardamoną, cukrų, druską.
Išmaišome, kad ištirptų cukrus.
Sudedame miltus ir užminkome kočiojamą tešlą.
Iškočiojame kuo ploniau.
Supjaustome rombais ir per viduri padarę įpjovą perkišame kampą.
Kepame įkaitintuose riebaluose, kol gražiai paruduos.
Apibarstome cukraus pudra.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Sveikatingumo pleistrai (angl. wellness patches) – viena sparčiausiai plintančių naujovių pasaulinėje sveikatingum...
Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba prie Aplinkos ministerijos įspėja apie pavojingą meteorologinį reiškinį – kar...
Vasara – puikus metas pasimėgauti šviežiomis sezoninėmis uogomis ir vaisiais. Ar žinojote, kad net ir sveikiausios...
Naujausias tyrimas rodo, kad Lietuvos gyventojai vis dar neišgeria tiek vandens, kiek rekomenduoja specialistai. Nors pa...
Z karta – tai žmonės, gimę maždaug 1997–2012 metais. Vyresnieji šios kartos atstovai jau aktyviai dalyvauja...
Populiarios žymos