2011-12-30 23:28:03
500 g baltų kvietinių miltų.
100 g sviesto.
200 ml pieno.
Pusė šaukštelio malto kardamono.
Pusė stiklinės rudojo cukraus.
0,5 šaukštelio druskos.
Cukraus pudros pabarstymui.
Ghi ar aliejaus kepimui.
Ištirpiname sviestą ir į jį supilame pieną, kardamoną, cukrų, druską.
Išmaišome, kad ištirptų cukrus.
Sudedame miltus ir užminkome kočiojamą tešlą.
Iškočiojame kuo ploniau.
Supjaustome rombais ir per viduri padarę įpjovą perkišame kampą.
Kepame įkaitintuose riebaluose, kol gražiai paruduos.
Apibarstome cukraus pudra.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Plaukų slinkimas įspėja ne tik apie vitaminų ar mikroelementų stygių. Tai gali signalizuoti apie patirtą ilgalaikį stres...
Viena iš pagyvenusių žmonių amžiaus problemų – nusilpusi klausa, kurios nesprendžiant ima lydėti įvairios fizinės...
Šiais laikais elektrinių dantų šepetėlių galima rasti turbūt kiekviename didesniame prekybos centre, o atsiliepimų apie...
Kasmet krūtų vėžys nusineša beveik pusės tūkstančio Lietuvos moterų gyvybes, o krūties vėžio diagnozę išgirsta daugiau k...
Įsivaizduokite, jums reikalingi inovatyvūs onkologiniai vaistai, tačiau Lietuvoje jie nėra kompensuojami. Turite tokius...
Populiarios žymos