Cukrinių runkelių sirupas(3)
2012-01-05 23:30:56
Nuplauname apie 5 kg cukrinių runkelių. Išspaudžiame sultis sulčiaspaude arba sutarkuojame ir išsunkiame.
Tarkius užpilame 2 - 3 litrais vandens ir dar kartą išsunkiame.
Sunką perfiltruojame per audinį ir puode viriname 2 – 3 val., kol išgaruos vanduo ir pasigamins medaus tirštumo tamsus, po kelių dienų pradedantis kristalizuotis sirupas.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Kaip nepersivalgyti, o persivalgius, palengvinti virškinimo procesą? Kiek kiaušinių valgyti, o gal jų apskritai vengti?...
Maitinimasis – viena esminių žmogaus išgyvenimo sąlygų. „Rijimo sutrikimas, dar vadinamas disfagija, gali pa...
Vaikų pavasario atostogos jau visai ant nosies. Ir nors šis laikas dažniausiai asocijuojasi su kelionėmis, aktyviu laisv...
Likus vos kelioms dienoms iki Velykų, daugybė žmonių pradeda planuoti, kokie patiekalai nuguls ant stalo šalia margučių....
Pasaulinė autizmo suvokimo, priėmimo diena – balandžio 2 d. Visas mėnuo yra skiriamas veikloms, susijusioms su aut...
Populiarios žymos