Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu
Emilija Miliauskė | Šaltinis: vlmedicina | 2020-11-28 23:29:48
6 obuoliai;
2-3 arb.š. cinamono;
3 arb.š. medaus (agavų sirupo ar stevijos);
Šaldytos šilauogės ar kitos uogos.
Kepti obuoliai. Emilijos Miliauskės nuotr.
1. Obuolių šerdeles išimti išėmikliu ar skutuku, paliekant dugną. Truputėlį daugiau išskobti į šonus;
2. Į vidų dėti uogas, po žiupsnį cinamono ir pusę šaukštelio medaus;
3. Kepti orkaitėje 180°C 35-40 min.
Įdarui tinka įvairios šviežios ar šaldytos uogos. Taip pat labai skanu šviežios datulės su neskrudintos kakavos milteliais ir riešutų sviestu. Pakeis skaniausius pyragus.
Papuošti uogomis, kokosų ar migdolų drožlėmis.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (1 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Net 8 iš 10 (82 proc.) lietuvių mano, jog narvuose laikomų vištų sąlygos yra nepakankamai geros, rodo naujausia reprezen...
Kai artėja šventės, tradiciškai pasižadame, kad šįkart tikrai nepersivalgysime, bet pasiryžimas dažniausiai išgaruoja vo...
Kaip nepersivalgyti, o persivalgius, palengvinti virškinimo procesą? Kiek kiaušinių valgyti, o gal jų apskritai vengti?...
Maitinimasis – viena esminių žmogaus išgyvenimo sąlygų. „Rijimo sutrikimas, dar vadinamas disfagija, gali pa...
Vaikų pavasario atostogos jau visai ant nosies. Ir nors šis laikas dažniausiai asocijuojasi su kelionėmis, aktyviu laisv...
Populiarios žymos