Sekmadienis, 2020.10.25
Reklama
Valdone
2017-06-22 21:18:47 IP: 88.216.10.54

Dilgėlės tirština kraują. Apie kitus nežinau.

Rima
2014-07-24 16:13:31 IP: 78.62.30.130

taip pat ir salotos netinka, daugelis zalumynu, nes juose yra daug vitamino K, kuris turi itakos trombu susidarymui.
Jei norite skystinti krauja vartokite daug vitamino c, jo yra paprikose, citrinose. Svarainiuose. Taip pat skystina imbieras, salierai, vitaminas E, zuvu taukai. Vartokite daug greifrukto :) jokiais budais nevalgykite pomidoru :D, visu rusiu kopustu :)negerkite zalios arbatos, o svarbiausia, jei norite praskystinti krauja gerkite daug daug vandens.

Jurgita
2013-06-19 13:44:23 IP: 78.61.238.212

Bet juk visur raso, kad dilgele kaip tik "tirstina" krauja...

Vardas*
El paštas*
Komentaras
Ligos ir sveikata Man rūpiŠirdis ir kraujotakaPlaučiai ir kvėpavimas Virškinimo sistemaEndokrininė sistemaSmegenys, nervų sistemaŠlapimo organai ir inkstaiStuburas, kaulai, sąnariaiRaumenys ir sausgyslėsLytiniai organaiOda, plaukai ir nagaiLimfmazgiai, kraujas ir imunitetas KrūtysAkysAusys, nosis ir gerklėBurna ir dantysPsichikos ligos
 
Simptomai ir ligosAlergijaVėžys ir kraujo ligos Peršalimas ir gripasTemperatūraKūno tirpimasSkauda šonąSvorio kontrolė, valgymo sutrikimaiPriklausomybėMiego sutrikimaiNuovargis ir silpnumasInfekcinės ligos
 
PsichologijaSveika vaikystėŽvilgsnis į praeitįSveika senatvė
Sveikata be vaistų Gydymas augalaisAlternatyvios terapijosSveika mitybaSveikas ir gražus kūnasVegetarų virtuvėJogaSveika dvasiaSėkmės istorijos
Renginiai
Konsultuoja specialistas
Sveikatos apsauga
Nuomonė
ReklamaApie musLigų klasifikatoriusKontaktai
2015-20 © UAB “Vlmedicina”. Visos teises saugomos | sprendimas webmod: Svetainių kūrimas
Į viršų