Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu
Emilija Miliauskė | Šaltinis: vlmedicina | 2020-11-28 23:29:48
6 obuoliai;
2-3 arb.š. cinamono;
3 arb.š. medaus (agavų sirupo ar stevijos);
Šaldytos šilauogės ar kitos uogos.
Kepti obuoliai. Emilijos Miliauskės nuotr.
1. Obuolių šerdeles išimti išėmikliu ar skutuku, paliekant dugną. Truputėlį daugiau išskobti į šonus;
2. Į vidų dėti uogas, po žiupsnį cinamono ir pusę šaukštelio medaus;
3. Kepti orkaitėje 180°C 35-40 min.
Įdarui tinka įvairios šviežios ar šaldytos uogos. Taip pat labai skanu šviežios datulės su neskrudintos kakavos milteliais ir riešutų sviestu. Pakeis skaniausius pyragus.
Papuošti uogomis, kokosų ar migdolų drožlėmis.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (1 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Tiek Europoje, tiek visame pasaulyje daugėja kepenų vėžio atvejų. Iš onkologinių kepenų susirgimų labiausiai paplitusi s...
Tinklainės atšokos operacijos priskiriamos skubiųjų kategorijai ir yra vienos iš sudėtingiausių, todėl atliekamos tik tr...
Gana dažnai girdimas mitas, kad įsidėjus dantų implantus – daugiau nereikės rūpintis savo burnos ertme. Odontologa...
Nuo gegužės 1 d. Privalomojo sveikatos draudimo fondo (PSDF) lėšomis finansuojamų paslaugų sąrašą papildys nauji tyrimai...
Augalų žydėjimo sezonas kasmet priverčia vis daugiau žmonių čiaudėti ir ašaroti, o mokslininkai bando suteikti viltį, ka...
Populiarios žymos