Data: 2020.08.08 13:20
Šis puslapis atspausdintas iš:

www.vlmedicina.lt
spausdinimas

Šviežių daržovių troškinys

vegetarams.lt | 2015-08-18 12:23:44

Troškinys
Jūratės Marinionokienės (vegetarams.lt) nuotr.

Sudėtis:

nedidelė šviežia cukinija,

pakelis šaldytų daržovių mišinio (galima ruošti ir šviežias),

4-5 šviežios bulvės,

gera sauja pievagrybių,

prieskonių mišinys „Persiladas“.

Gaminimas:

Nuskutame ir supjaustome bulves. Smulkiname pievagrybius. Griežinėliais pjaustome cukiniją.

Į garų puodą (tinka tiek elektrinis, tiek paprastas, dedamas ant viryklės) sudedame pjaustytas bulves. Apvirus bulvėms, jų draugėn beriame šaldytas daržoves, pievagrybius bei cukinijos gabalėlius.

Visą spalvingą turinį gausiai apiberiame prieskoniais „Persiladas“. Druskos dėti nereikia - jos jau yra prieskonių mišinyje.

Po gerų 15 minučių patiekalas jau paruoštas.

Karštas daržoves galima pagardinti pomidorais ir baziliku.

vegetarams.lt