Data: 2020.07.15 11:44
Šis puslapis atspausdintas iš:

www.vlmedicina.lt
spausdinimas

Obuoliniai blynai

2016-01-19 10:09:45

300 g kvietinių miltų,

300 ml pieno,

2 kiaušiniai,

2 a. š. cukraus,

1 a. š. kepimo miltelių,

60 g tirpinto sviesto,

2 obuoliai,

1 a. š. vanilinio cukraus,

Aliejaus.

Obuoliniai blynai
vegis.lt nuotr.

Gaminimas:

Kiaušinius išplakt su cukrumi, supilti pieną, tirpintą sviestą ir išmaišyti.

Atskirame inde sumaišyti persijotus miltus, kepimo miltelius bei vanilinį cukrų.

Miltų mišinį sumaišyti su kiaušinių mase. Į tešlą sudėti burokine tarka tarkuotus obuolius ir gerai permaišyti tešlą.

Į įkaitusią keptuvę šaukštu sukrėsti tešlą ir apkepti blynelius iš abiejų pusių.

www.vegis.lt