Data: 2020.07.15 11:27
Šis puslapis atspausdintas iš:

www.vlmedicina.lt
spausdinimas

Šokoladiniai ledai su lazdyno riešutais

Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2018-03-23 10:56:56

Ingredientai 1 porcijai

100 g banano;

100 ml natūralaus jogurto;

15 g lazdyno riešutų (sumaltų iki miltų kavamale);

1 arb. š. neskrudintos kakavos miltelių;

Agavų ar klevų sirupo pagal skonį.

Emilijos Miliauskės nuotr.

Gaminimo eiga

1. Visus ingredientus suplakti maisto plaktuvu iki vientisos masės.

2. Dėti į šaldymo kamerą ir palaikyti apie 3-4 val.

3. Ledų šaukštu dėti ledus į lėkštę.

4. Patiekti su mėgstamomis uogomis, vaisiais, riešutais.