Žirnių miltų makaronai „Sevian“
2012-04-19 00:05:36
200 gramų žirnių miltų.
0,5 šaukštelio aštriųjų raudonų pipirų.
Šaukštelis ciberžolės.
Šaukštelis juodgrūdės.
1,5 šaukštelio druskos.
125 ml šalto vandens.
Ghi arba aliejaus kepti gruzdintuvėje.
Iš žirnių miltų, prieskonių, druskos ir šalto vandens sumaišome vienalytę tešlą. Ant vidutinės ugnies įkaitiname ghi ar aliejų. Tešlą sudedame į konditerinį švirkštą ir spaudžiame į įkaitintus riebalus. Formuojame spirales, kol pasidengs visas ghi ar aliejaus pavišius. Kepame, kol lengvai paruduos.
Sudedame į koštuvą, kad nuvarvėtų.
Galima valgyti vienus arba kaip garnyrą prie daržovių ar salotų.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Naujagimiams atliekamas imunodeficito tyrimas galėtų vieniems vaikams išgelbėti gyvybę, kitiems – anksti skirti gy...
Intervencinės radiologijos specialistai atlieka gyvybiškai svarbų, gyvybę gelbstintį gydymą, kuris yra mažiau invazyvus...
Geriausiu žmogaus draugu vadinami šunys ne tik tampa lygiaverčiais šeimos nariais, bet ir gali padėti žmonėms su negalia...
„Kiekvienai endoprotezavimo operacijai ruošiamės iš anksto, apgalvojame jos strategiją, dirbame su keliomis kompiu...
Nuo liepos 1-osios ligonių kasos stacionarines tretines suaugusiųjų intervencinės kardiologijos paslaugas teikiančioms g...
Populiarios žymos