Židinyje kepti burokėliai
2011-11-27 23:20:00
Nuplauname raudonuosius burokėlius, kaliaropes, bulves ar pastarnokus. Suveriame ant iešmų ir pastatome įkaitintoje krosnyje ar židinyje.
Kepame apie 30 - 40 min.
Jei orkaitėje - 200 laipsnių temperatūroje apie 1 val.
Atvėsinę nulupame.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Naujagimiams atliekamas imunodeficito tyrimas galėtų vieniems vaikams išgelbėti gyvybę, kitiems – anksti skirti gy...
Intervencinės radiologijos specialistai atlieka gyvybiškai svarbų, gyvybę gelbstintį gydymą, kuris yra mažiau invazyvus...
Geriausiu žmogaus draugu vadinami šunys ne tik tampa lygiaverčiais šeimos nariais, bet ir gali padėti žmonėms su negalia...
„Kiekvienai endoprotezavimo operacijai ruošiamės iš anksto, apgalvojame jos strategiją, dirbame su keliomis kompiu...
Nuo liepos 1-osios ligonių kasos stacionarines tretines suaugusiųjų intervencinės kardiologijos paslaugas teikiančioms g...
Populiarios žymos