Virti ir troškinti topinambai(1)
2011-10-25 23:59:42
Gerai nuplautus topinambus verdame 10-15 min. pasūdytame vandenyje. Puikiai dera su įvairiomis košėmis. Skanūs ir vieni.
Troškinimas. Topinambus supjaustome griežinėliais ir troškiname su trupučiu ghi ar aliejaus. Truputį pasūdome, galima įdėti ciberžolės, kario, asafetidos ar kmynų.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (3)Nepatinka (0)
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Onkologinis susirgimas – diagnozė, kurią gali išgirsti ir jauni žmonės. Sėklidžių vėžys netgi vadinamas jaunų &nda...
Alerginės ligos – plačiai paplitusios visame pasaulyje. Jų išsivystymo mechanizmai siejami su genetiniais veiksnia...
Šių laikų visuomenę įvairių sričių mokslininkai įvardija kaip streso, nerimo, perdegimo, pervargimo, išsekimo, apimtą de...
Ieškant naujos dantų pastos gali susisukti galva, pamačius tokį platų pasirinkimą parduotuvėse. Kiekviena dantų pasta si...
Vaistinių preparatų ir medicinos pagalbos priemonių kompensavimo komisija nusprendė įtraukti naujus cistinei fibrozei gy...
Populiarios žymos