Troškinti Briuselio kopūstai(1)
2011-12-06 23:32:43
Keptuvėje su įkaitintu ghi ar aliejumi kelias sekundes pakepiname „garam masalą“, karį ar „panč masalą“.
Sudedame nuplautus Briuselio kopūstus, troškiname su šlakeliu ghi ar aliejaus.
Kai suminkštėja, įberiame Himalajų druskos.
Nuostabiai dera su virtomis bulvėmis, morkų, kopūstų mišraine.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Maitinimasis – viena esminių žmogaus išgyvenimo sąlygų. „Rijimo sutrikimas, dar vadinamas disfagija, gali pa...
Vaikų pavasario atostogos jau visai ant nosies. Ir nors šis laikas dažniausiai asocijuojasi su kelionėmis, aktyviu laisv...
Likus vos kelioms dienoms iki Velykų, daugybė žmonių pradeda planuoti, kokie patiekalai nuguls ant stalo šalia margučių....
Pasaulinė autizmo suvokimo, priėmimo diena – balandžio 2 d. Visas mėnuo yra skiriamas veikloms, susijusioms su aut...
Tinkamo veido kremo pasirinkimas labai svarbus. Prie odos poreikių ir trūkumų pritaikyta kosmetikos priemonė veiksmingai...
Populiarios žymos