Raudonųjų pupelių ir bolivinės balandos salotos
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2019-03-20 14:37:56
Ingredientai:
Bolivinė balanda: 50-75 g;
Raudonosios pupelės: 50-75 g arba pusė indelio (konservuotų);
Špinatai: sauja;
Agurkas: 1 vnt. ;
Alyvų aliejus: 1 šaukštelis.;
Jūros druska, pipirai.
Emilijos Miliauskės nuotr.
Išvirti balandą ir pupeles, sumaišyti visus salotų ingredientus.
Jei pupeles virsite patys, jas pamerkite iš vakaro į vandenį ir padėkite į šaldytuvą. Kitą dieną perplaukite ir virkite. Galima įberti truputį kumino sėklų – kuminas gerina virškinimą, mažina pilvo pūtimą.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Onkologinis susirgimas – diagnozė, kurią gali išgirsti ir jauni žmonės. Sėklidžių vėžys netgi vadinamas jaunų &nda...
Alerginės ligos – plačiai paplitusios visame pasaulyje. Jų išsivystymo mechanizmai siejami su genetiniais veiksnia...
Šių laikų visuomenę įvairių sričių mokslininkai įvardija kaip streso, nerimo, perdegimo, pervargimo, išsekimo, apimtą de...
Ieškant naujos dantų pastos gali susisukti galva, pamačius tokį platų pasirinkimą parduotuvėse. Kiekviena dantų pasta si...
Vaistinių preparatų ir medicinos pagalbos priemonių kompensavimo komisija nusprendė įtraukti naujus cistinei fibrozei gy...
Populiarios žymos