Apie 800 g aukščiausiosios rūšies kvietinių miltų,
apie 1,5 litro kaimiško pieno,
apie 0,5 litro vandens,
1 šaukštelis ciberžolės,
1 šaukštelis druskos,
jūros kopūstų „Nori“ lapų,
ghi ar aliejaus keptuvei sutepti.
Į miltus sudedame ciberžolę ir druską.
Pilame pieną ir plaktuvu plakame skystą tešlą.
Paliekame pusvalandžiui brinkti.
Prieš kepant paskystiname tešlą vandeniu.
Įkaitiname keptuvę, ištepame ghi ar aliejumi ir samtuku paskleidžiame tešlą per visą plotą.
Kepame, kad abi pusės gražiai paruduotų.
Dedame į padėklą ir užklojame jūros kopūstų lakštu.
Susukame į ritinėlį.
Supjaustome griežinėlias ir patiekiame su grietine ar pomidorų padažu.
Skanaus.