Antradienis, 2020.07.14
Orai
Reklama
Anonimas
2015-08-19 04:57:33 IP: 88.119.203.5

Jei tingite gamintis, tai perkant jogurtą žiūrėkite, kad jame būtų ne kuo mažiau riebalų, o kad būtų kuo mažiau cukrau, dabar parduotuvėse yra graikiško jogurto jis turi gerokai daugiau baltymų nei įprasti jogurtai

ks
2015-08-18 21:30:06 IP: 82.140.131.6

siulau gamintis namuose jogurta patiems. Pradziai nusipirkite maza indeli naturalaus jogurto ir 1ltr norimo riebumo pieno(rekomenduociau 0,5%). Pasildzius piena iki 40-50 laipsniu,supilti pirkta jogurta ,ismaisyti ir laikyti siltai ( tarp pagalviu ). Po 2-3 val turesite tirstoka naturalu jogurta. Kokius 3 saukstus palikite saldytuve sekanciai jogurto gamybai, o puiku naturalu jogurta valgykite I sveikata su kuo tik norite - skanu ir pigu.

Vardas*
El paštas*
Komentaras
Ligos ir sveikata Man rūpiŠirdis ir kraujotakaPlaučiai ir kvėpavimas Virškinimo sistemaEndokrininė sistemaSmegenys, nervų sistemaŠlapimo organai ir inkstaiStuburas, kaulai, sąnariaiRaumenys ir sausgyslėsLytiniai organaiOda, plaukai ir nagaiLimfmazgiai, kraujas ir imunitetas KrūtysAkysAusys, nosis ir gerklėBurna ir dantysPsichikos ligos
 
Simptomai ir ligosAlergijaVėžys ir kraujo ligos Peršalimas ir gripasTemperatūraKūno tirpimasSkauda šonąSvorio kontrolė, valgymo sutrikimaiPriklausomybėMiego sutrikimaiNuovargis ir silpnumasInfekcinės ligos
 
PsichologijaSveika vaikystėŽvilgsnis į praeitįSveika senatvė
Sveikata be vaistų Gydymas augalaisAlternatyvios terapijosSveika mitybaSveikas ir gražus kūnasVegetarų virtuvėJogaSveika dvasiaSėkmės istorijos
Renginiai
Konsultuoja specialistas
Sveikatos apsauga
Nuomonė
ReklamaApie musLigų klasifikatoriusKontaktai
2015-20 © UAB “Vlmedicina”. Visos teises saugomos | sprendimas webmod: Svetainių kūrimas
Į viršų