Trečiadienis, 2020.04.08
Orai
Reklama
Saulius
2014-05-19 21:29:06 IP: 94.189.197.42

Nejuokinkite su tokiais straipsniais. Nuo kada gyvulinės kilmės riebalai oksiduojasi? :) Atvirkščiai: oksiduojasi kaip tik augalinės kilmės riebalai ir žuvies taukai. Mokslo įrodyta kuo aiškiausiai. Dar apie antioksidantus. Kol kas nėra atlikta mokslinių tyrimų, kurie aiškiai parodytų, jog su daržovėmis gauti antioksidantai teigiamai veiktų organizmą. Tai - faktas. Kokių burtininkų "tiesų" galėsime paklausyti sekantį kartą? :)

Vardas*
El paštas*
Komentaras
Ligos ir sveikata Man rūpiŠirdis ir kraujotakaPlaučiai ir kvėpavimas Virškinimo sistemaEndokrininė sistemaSmegenys, nervų sistemaŠlapimo organai ir inkstaiStuburas, kaulai, sąnariaiRaumenys ir sausgyslėsLytiniai organaiOda, plaukai ir nagaiLimfmazgiai, kraujas ir imunitetas KrūtysAkysAusys, nosis ir gerklėBurna ir dantysPsichikos ligos
 
Simptomai ir ligosAlergijaVėžys ir kraujo ligos Peršalimas ir gripasTemperatūraKūno tirpimasSkauda šonąSvorio kontrolė, valgymo sutrikimaiPriklausomybėMiego sutrikimaiNuovargis ir silpnumasInfekcinės ligos
 
PsichologijaSveika vaikystėŽvilgsnis į praeitįSveika senatvė
Sveikata be vaistų Gydymas augalaisAlternatyvios terapijosSveika mitybaSveikas ir gražus kūnasVegetarų virtuvėJogaSveika dvasiaSėkmės istorijos
Renginiai
Konsultuoja specialistas
Sveikatos apsauga
Nuomonė
ReklamaApie musLigų klasifikatoriusKontaktai
2015-19 © UAB “Vlmedicina”. Visos teises saugomos | sprendimas webmod: Svetainių kūrimas
Į viršų