Ispaninio šalavijo sėklų pudingas
Emilija Miliauskė ( | Šaltinis: vlmedicina | 2019-03-19 11:03:38
Ingredientai:
Sojų pienas: 300 ml;
Ispaninio šalavijo (chia) sėklos: 3 šaukšteliai;
Bananai: 1-2 vnt.;
Mėlynės , šilauogės arba braškės: 50-75 g;
Cinamonas: 0,5 šaukštelio;
Agavų sirupas: 1 šaukštelis (nebūtinai).
Gaminimo eiga:
Vakare sumaišyti ispaninio šalavijo sėklas su sojų pienu ir padėti dubenėlį į šaldytuvą.
Ryte suplakti visus pudingo ingredientus maisto plaktuvu iki vientisos masės.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Net 8 iš 10 (82 proc.) lietuvių mano, jog narvuose laikomų vištų sąlygos yra nepakankamai geros, rodo naujausia reprezen...
Kai artėja šventės, tradiciškai pasižadame, kad šįkart tikrai nepersivalgysime, bet pasiryžimas dažniausiai išgaruoja vo...
Kaip nepersivalgyti, o persivalgius, palengvinti virškinimo procesą? Kiek kiaušinių valgyti, o gal jų apskritai vengti?...
Maitinimasis – viena esminių žmogaus išgyvenimo sąlygų. „Rijimo sutrikimas, dar vadinamas disfagija, gali pa...
Vaikų pavasario atostogos jau visai ant nosies. Ir nors šis laikas dažniausiai asocijuojasi su kelionėmis, aktyviu laisv...
Populiarios žymos