Zita Užkuraitienė | Šaltinis: vlmedicina | 2012-05-05 12:22:56
Nuplauname 1-2 saujas garšvų lapų. Susmulkiname arba suminkštiname kočėlu iš abiejų pusių. Pabarstome juodąja ar Himalajų druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Storu sluoksniu klojame ant karštų lietinių blynų.
Susukame į vyniotinį ir supjaustome į kelias dalis.
Padažui naudojame jogurtą be priedų ar grietinę.
Skanaus.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Naujagimiams atliekamas imunodeficito tyrimas galėtų vieniems vaikams išgelbėti gyvybę, kitiems – anksti skirti gy...
Intervencinės radiologijos specialistai atlieka gyvybiškai svarbų, gyvybę gelbstintį gydymą, kuris yra mažiau invazyvus...
Geriausiu žmogaus draugu vadinami šunys ne tik tampa lygiaverčiais šeimos nariais, bet ir gali padėti žmonėms su negalia...
„Kiekvienai endoprotezavimo operacijai ruošiamės iš anksto, apgalvojame jos strategiją, dirbame su keliomis kompiu...
Nuo liepos 1-osios ligonių kasos stacionarines tretines suaugusiųjų intervencinės kardiologijos paslaugas teikiančioms g...
Populiarios žymos