Cukinijų ir patisonų mišrainė
vegetarams.lt | 2015-10-14 09:28:27
Sudėtis:
nedidelė žalia cukinija,
pusė vidutinio patisono,
1 vidutinė morka,
sauja moliūgų sėklų,
žiupsnelis krapų,
druska, pipirai, alyvuogių aliejus.
Gaminimas:
Daržovių skustuku priskutame cukinijos juostelių.
Tuo pačiu skustuku „prigaminame“ morkos juostelių.
Kubeliais supjaustome patisoną.
Daržoves apibarstome druska, smulkintais krapais, pipirais ir sumaišome.
Uždengę paliekame mažiausiai 20–30 minučių, kad išsiskirtų jų pačių sultys.
Į pastovėjusį margą rinkinuką pilame alyvuogių aliejaus šlakelį, beriame moliūgų sėklas, viską sumaišome.
vegetarams.lt
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Maitinimasis – viena esminių žmogaus išgyvenimo sąlygų. „Rijimo sutrikimas, dar vadinamas disfagija, gali pa...
Vaikų pavasario atostogos jau visai ant nosies. Ir nors šis laikas dažniausiai asocijuojasi su kelionėmis, aktyviu laisv...
Likus vos kelioms dienoms iki Velykų, daugybė žmonių pradeda planuoti, kokie patiekalai nuguls ant stalo šalia margučių....
Pasaulinė autizmo suvokimo, priėmimo diena – balandžio 2 d. Visas mėnuo yra skiriamas veikloms, susijusioms su aut...
Tinkamo veido kremo pasirinkimas labai svarbus. Prie odos poreikių ir trūkumų pritaikyta kosmetikos priemonė veiksmingai...
Populiarios žymos