Sudėtis:
250 g šparaginių pupelių,
1 didelė bulvė,
1 didelis svogūnas,
1 žalias čili pipiras,
3-4 česnako skiltelės,
4 a.š. aliejaus,
po 1 a.š. druskos, kumino sėklų, maltų raudonų čili pipirų, ciberžolės, garam masala prieskonių.
Gaminimas:
Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti kumino sėklas, pjaustytus svogūnus ir česnaką, pjaustytą čili pipirą.
Po kelių min. pridėti druskos, malto čili pipiro, ciberžolės ir išmaišyti.
Kubeliais supjaustyti bulvę, pupeles - kelių cm ilgio gabaliukais. Sudėti viską į keptuvę.
Kepti, kol suminkštės bulvės. Tada sudėti garam masala prieskonius ir kepti dar 2-3 minutes.
Patiekti su ryžiais, čapati ar kokia kita duona.