Antradienis, 2020.04.07
Orai
Reklama
hipokalcemija
2016-01-09 16:23:30 IP: 75.38.252.14

sveiki,turiu hipokalcemija.kuom yra gydoma,sutrikus ir virskinimo sistema.kalci ir vit d vartoju,dideliais kiekiais ir vistiek tas pats nesitaiso.koks gydymas butu efektingas.dekui isanksto

Odeta
2015-10-30 21:48:40 IP: 78.57.149.134

Laba diena,

Atlikau skydliaukes žymenu tyrimus Atsakymai yra tokie anti-TPO antikūnai prieš skydliaukės peroksidazęyra 260, kai norma 60. Kiti žymenys normos ribose. FT3 4,80 FT4-13,79
TTH1,935
Kodel taip daug padideje tie antikūnai. Ar tai gali būti susijęsu gerklės uždegimu ar pvz del nepataisytu keletu dantų. Nes kiti skydliaukes žymenys yra normos ribose. Man yra 46 metai.

dekoju už atsakymą.

Rimas
2015-09-15 17:44:41 IP: 91.109.247.173

Sveiki,
Pastaruoju metu jaučiu tokius simptomus: padažnėjęs pulsas (80-90 k/min) ramybės būsenoje, sumažėjęs svoris, padidėjęs jautrumas karščiui ir ypatingai šalčiui, neramus miegas, padidėjęs bendras jautrumas ir pats nemaloniausias - vis pasikartojantis galvos svaigimas (lyg aptemtų akyse). Širdis ištirta, padaryti bendri kraujo tyrimai, viskas normos ribose. Padaryti ir skydliaukės tyrimai: TSH 0,79 [0,4-3,6], FT4 23,29 [9-21,07]. Ar gali tokius simptomus sukelti toks nežymus skydliaukės hormonų nukrypimas?
Ačiū.

Kristina
2015-05-15 11:37:52 IP: 84.55.47.41

Sveiki, sergu lėtiniu skydliaukės uždegimu. ATPO>1000. Geriu tiroiksiną. TSH 1,1. Pastovau, tačiau po kelių savaičių įvyko persileidimas. Ar tai įvyko dėl skydliaukės? Ką daryti, kad ateityje tas nepasikartotų?
Ačiū

Neringa
2015-02-19 16:29:02 IP: 78.63.67.8

Skydliaukeje rasti 2 mazgeliai, ATPO ir Anti trigobulinas virsyja normas bet T3 ir T4 yra normose. Ar reiketu pradeti gydyma ar kol kas uztektu stebejimo? Ar vertetu atlikti FT3 ir FT4 tyrimus?

Pagarbiai

Ausra
2014-10-30 08:11:08 IP: 78.58.24.211

laba diena,
norejau paklausti, ar padidejusi skydliauke gali tureti itakos, kad negaliu pastoti?

Paulius
2014-10-24 11:21:56 IP: 78.31.227.87

Sveiki, man yra 14metu ir as esu vyriskos lyties. Mano kairysis spenelis yra labai didelis - jame yra guzas. Desiniajame taip pat, bet jis net nepastebimas. As lankau plaukima, man labai nepatogu, gal galetumete patarti kokius vaistus vartoti ar ka daryti? Ir kada jis turetu dingti, nes jau taip 9men. Dekui uz atsakyma.

Anonimas
2014-04-19 05:24:41 IP: 84.15.182.103

Preparatas gali buti skirtas gerti vakare kad sumazetu rytine hormonu gamyba Tad ir svoris kiek sumazes

Vardas*
El paštas*
Komentaras
Įveskite skaičiukus:
Ligos ir sveikata Man rūpiŠirdis ir kraujotakaPlaučiai ir kvėpavimas Virškinimo sistemaEndokrininė sistemaSmegenys, nervų sistemaŠlapimo organai ir inkstaiStuburas, kaulai, sąnariaiRaumenys ir sausgyslėsLytiniai organaiOda, plaukai ir nagaiLimfmazgiai, kraujas ir imunitetas KrūtysAkysAusys, nosis ir gerklėBurna ir dantysPsichikos ligos
 
Simptomai ir ligosAlergijaVėžys ir kraujo ligos Peršalimas ir gripasTemperatūraKūno tirpimasSkauda šonąSvorio kontrolė, valgymo sutrikimaiPriklausomybėMiego sutrikimaiNuovargis ir silpnumasInfekcinės ligos
 
PsichologijaSveika vaikystėŽvilgsnis į praeitįSveika senatvė
Sveikata be vaistų Gydymas augalaisAlternatyvios terapijosSveika mitybaSveikas ir gražus kūnasVegetarų virtuvėJogaSveika dvasiaSėkmės istorijos
Renginiai
Konsultuoja specialistas
Sveikatos apsauga
Nuomonė
ReklamaApie musLigų klasifikatoriusKontaktai
2015-19 © UAB “Vlmedicina”. Visos teises saugomos | sprendimas webmod: Svetainių kūrimas
Į viršų