Paprikų, pomidorų ir pievagrybių padažas
vegis.lt | 2015-02-24 17:31:39
Sudėtis:
2 raudonosios paprikos,
3 pomidorai,
8 pievagrybiai,
3-4 skiltelės česnako,
1 svogūnas,
alyvuogės,
bazilikas, petražolės, pipirai.
Gaminimas:
Svogūnus pakepinti apie 5 min., į keptuvę sudėti pjaustytą papriką ir kepti dar 5 min.
Įpilti pusę puodelio vandens, sudėti pjaustytus grybus ir alyvuoges. Virti apie 10 min. (kol išvirs grybai).
Sudėti pjaustytus pomidorus, baziliką ir susmulkintą česnaką.
Pagal skonį įdėti petražolių, druskos ir pipirų, viską sumaišyti.
vegis.lt
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Veido odos priežiūra svarbi visais metų laikais. Nors keičiantis sezonams jos priežiūros taisyklės šiek tiek kinta, vien...
Nors daugelis gyventojų į vaistines užsuka įsigyti vaistų bei gauti naudingų sveikatos patarimų, tačiau netrūksta ir neį...
Balandžio 18-ąją minima Europos pacientų teisių diena, kurios tikslas – atkreipti piliečių, valstybinių bei nevyri...
Tiek Europoje, tiek visame pasaulyje daugėja kepenų vėžio atvejų. Iš onkologinių kepenų susirgimų labiausiai paplitusi s...
Tinklainės atšokos operacijos priskiriamos skubiųjų kategorijai ir yra vienos iš sudėtingiausių, todėl atliekamos tik tr...
Populiarios žymos