Spausdinti

Alijošius – nuo kosulio

Nuo kosulio padės ir alijošius su medumi. Pusėje stiklinės virinto vandens ištirpinkite 300 g medaus, įdėkite vidutinio dydžio smulkiai supjaustytą alijošiaus lapą ir valandą kaitinkite ant mažos ugnies. Tada gerai išmaišykite ir palikite ataušti. Sirupą gerkite po šaukštą 3 kartus per dieną

Kategorija: Dienos patarimas, Kiti simptomai, Kosulys

Komentarai

Facebook komentarai

Palikite atsiliepimą

Skaityti visus komentarus

Susiję straipsniai

Naujausi straipsniai

  • Mūsų konsultantai

    Linas VeličkaVirgilijus GriniusLinas RovasZofija TikuišienėRičardas SabūnasAlgimantas Kirkutis
    76
    Aukštos kvalifikacijos specialistai atsakys į Jūsų klausimus
    Klausti dabar
  • Naujausi straipsniai

  • Aštrus pjūvis

  • Renginių kalendorius

  • Paspaudę ant norimos kalendoriaus dienos, galite pranešti apie vyksiantį renginį

  • Klausimai ir atsakymai


    • Radikulopatija: kokios reabilitacijos priemonės padėtų?

      Klausimas. Kokios reabilitacijos priemonės geriausiai padeda nuo radikulopatijos? Dėl šios problemos man vis skiria masažą, mankštą ir magnetinę terapiją, tačiau tik dėl to, kad kitokių paslaugų ta įstaiga, kurioje lankausi, neatlieka. Janina, 52 m. Atsako Vilniaus M....

    • Susitrenkiau šlaunį. Kada praeis mėlynė ir įdubimas?

      Klausimas. Prieš du su puse mėnesio stipriai susitrenkiau vidinę šlaunies pusę, buvo didžiulė juoda mėlynė. Deja, iki šiol mėlynė neišnyko, ji liko mažesnė, ne tokia juoda, bet skausminga. Šeimos gydytoja pastebėjo ir įdubimą mėlynės vietoje, bet pasakė, kad nieko čia...

  • Retro

    • Odos priežiūra vasarą: reikia galvoti, ką valgai ir ką ant jos tepi

      „Oda – kūno, dažnai ir sielos sveikatos veidrodis“, - sako Kauno klinikos „Mezoderma“ gydytoja dermatologė Neringa Lapinskienė. Gydytoja portalui VLMEDICINA. LT pasakoja apie dažniausias šių dienų odos problemas, pataria, kaip tinkamai vasarą rūpintis savo oda, ko...

  • Vegetarų virtuvė

    • Šalta agurkų sriuba

      Reikės: 400 g kefyro, 2 didelių agurkų,  gabalėlio šviežio arba 0,5 šaukštelio malto imbiero, saujelės svogūnų laiškų, ryšulėlio krapų, 2–3 skiltelių česnako, maltų baltųjų pipirų, druskos pagal skonį...