Spausdinti

Nuo raukšlių – vaisiai ir daržovės

Algirdo Kubaičio nuotr.

Raukšlės anksčiau atsiranda tiems, kurie mažai valgo vaisių ir daržovių, priėjo prie išvados vokiečių gydytojai. Jie pataria kuo dažniau valgyti raudonos spalvos vaisių ir daržovių.  

Kategorija: Įdomus faktas

Komentarai

Facebook komentarai

Palikite atsiliepimą

Skaityti visus komentarus

Susiję straipsniai

Naujausi straipsniai

  • Mūsų konsultantai

    Gražina BogdanskienėRobertas BadarasNatalja IstominaRūta RadzevičienėOdeta DrūlytėDainius Guzevičius
    72
    Aukštos kvalifikacijos specialistai atsakys į Jūsų klausimus
    Klausti dabar
  • Naujausi straipsniai

  • Aštrus pjūvis

  • Renginių kalendorius

  • Paspaudę ant norimos kalendoriaus dienos, galite pranešti apie vyksiantį renginį

  • Klausimai ir atsakymai

  • Retro

    • Pančakarmos rezultatas - nesibaigiantys geri pokyčiai (4)

       Nesiliaujantys fiziniai ir dvasiniai pokyčiai, kūno išsivalymas ir sielos išsigryninimas, -  šiais pokyčiais po kelionės į Pančakarmos kliniką Indijoje džiaugiasi  keturios Vakarų Lietuvos gyventojos.  „Atrodo, tarsi...

  • Vegetarų virtuvė

    • Baklažanų vyniotinis

      300 g ilgų baklažanų, 150 g grybų, 1 morka, 1/2 paprikos, 1 svogūnas, pomidorų tyrės, česnako, druskos, pipirų, aliejaus. Gaminimas: Nuskusti baklažaną ir supjaustyti išilgai į 3-4 mm storio riekeles. Patepti jas...