Spausdinti

Nuo raukšlių – vaisiai ir daržovės

Algirdo Kubaičio nuotr.

Raukšlės anksčiau atsiranda tiems, kurie mažai valgo vaisių ir daržovių, priėjo prie išvados vokiečių gydytojai. Jie pataria kuo dažniau valgyti raudonos spalvos vaisių ir daržovių.  

Kategorija: Įdomus faktas

Komentarai

Facebook komentarai

Palikite atsiliepimą

Skaityti visus komentarus

Susiję straipsniai

Naujausi straipsniai

  • Mūsų konsultantai

    Violeta MedvedevaViktorija GončarovaVismantas MatulasVaidas DirsėMindaugas DanilevičiusRūta Radzevičienė
    71
    Aukštos kvalifikacijos specialistai atsakys į Jūsų klausimus
    Klausti dabar
  • Naujausi straipsniai

  • Aštrus pjūvis

  • Renginių kalendorius

  • Paspaudę ant norimos kalendoriaus dienos, galite pranešti apie vyksiantį renginį

  • Klausimai ir atsakymai

  • Retro

    • Lietuviai savo lytiškumą droviai slepia nuo kitų(2)

      Lietuviai nedrįsta savęs identifikuoti kaip lytiškai aktyvių asmenybių? Toks klausimas iškilo organizacijos „Pozityvus gyvenimas“  vadovui Jurgiui Andriuškai, su bendraminčiais dalijančiam kontraceptines priemones vasaros...

  • „Primeorganics“ ekologiški receptai

    • Miško uogų tortas

      Ingredientai (4 porcijos): Tešlai: 200 g migdolų miltų, 2 kiaušiniai, 1 ½ v.š. tirpinto ypač tyro Amanprana kokosų aliejaus, 1 a.š. kepimo miltelių, 2 a.š....

  • Vegetarų virtuvė

    • Troškinti moliūgų ūgliai su lęšiais

      250 g lęšių, dvi saujos moliūgų atžalų ūglių (apie 25 cm ilgio, su lapais), apie 1 l vandens, du šaukšteliai  druskos, 2 -3 šaukštai lydyto sviesto ghi ar aliejaus, šaukštelis kario ar kito prieskonių mišinio. Lęšius...

  • Linksmai

    • Prietarai

      Aš ne prietaringas: prietarai – blogas ženklas....