Spausdinti

Nuo raukšlių – vaisiai ir daržovės

Algirdo Kubaičio nuotr.

Raukšlės anksčiau atsiranda tiems, kurie mažai valgo vaisių ir daržovių, priėjo prie išvados vokiečių gydytojai. Jie pataria kuo dažniau valgyti raudonos spalvos vaisių ir daržovių.  

Kategorija: Įdomus faktas

Komentarai

Facebook komentarai

Palikite atsiliepimą

Skaityti visus komentarus

Susiję straipsniai

Naujausi straipsniai

  • Mūsų konsultantai

    Viktorija GončarovaMarius JasėnasŽana AntonovaRičardas SabūnasArvydas DargevičiusVirgilijus Skirkevičius
    69
    Aukštos kvalifikacijos specialistai atsakys į Jūsų klausimus
    Klausti dabar
  • Naujausi straipsniai

  • Aštrus pjūvis

  • Renginių kalendorius

  • Paspaudę ant norimos kalendoriaus dienos, galite pranešti apie vyksiantį renginį

  • Klausimai ir atsakymai


    • Apie magnetinio rezonanso tyrimą

      Klausimas. Kas kiek metų galima kartoti magnetinio rezonanso tyrimą ir koks preparatas vartojamas kontrastui? Ar yra šiuo būdu galimybė pamatyti užspaustą nervą? Leona, 65 m. Atsako Respublikinės Klaipėdos ligoninės Radiologijos skyriaus vedėjas Artūras Čiuvašovas Tyrimai...

    • Vištienos kepenėlės ir skrandukai - ar naudingi sveikatai?

      Klausimas. Kuo naudinga valgyti vištienos kepenėlės bei skrandukus? Ar jie laikytini liesais produktais ir prilygsta krūtinėlei? Stasys. Atsako gydytoja dietologė Žana Antonova Minėtų subproduktų negalima priskirti tokiam dietiniam produktui kaip krūtinėlė, nes jie turi...

  • Retro

    • Gelbstint gyvybę svarbi net akimirka

      Gelbstint žmogaus gyvybę svarbiausia yra nedelsti. Klaipėdos greitosios pagalbos stoties slaugytoja Lina Končienė, dirbanti ir tarptautinių greitosios pagalbos kursų instruktore, iš savo darbo praktikos teigia, kad žmonės, nelaukdami atvykstančių medikų ir pradėdami...

  • Vegetarų virtuvė

    • Marinuotų kopūstų su pankolių sėklomis salotos

      180 g kopūstų smulkiai supjaustyti, išmaišyti su 20 g tarkuotų morkų, 10 g smulkiais kubeliais supjaustytų raudonų saldžių paprikų ir 2 g česnakų, žiupsneliu pankolių sėklų. Užvirinti 100 g vandens, 15 g 6% obuolių acto, 15 g aliejaus, 15 g...