Spausdinti

Alijošius nuo kosulio

Nuo kosulio padės ir alijošius su medumi. Pusėje stiklinės virinto vandens ištirpinkite 300 g medaus, įdėkite vidutinio dydžio smulkiai supjaustytą alijošiaus lapą ir valandą kaitinkite ant mažos ugnies. Tada gerai išmaišykite ir palikite ataušti. Sirupą gerkite po šaukštą 3 kartus per dieną.

Kategorija: Dienos patarimas

Komentarai

Facebook komentarai

Palikite atsiliepimą

Skaityti visus komentarus

Susiję straipsniai

Naujausi straipsniai

  • Mūsų konsultantai

    Artūras ČiuvašovasMarija TurlinskienėVismantas MatulasEimantas PeičiusJūratė AnušauskienėIndrė Būtienė
    76
    Aukštos kvalifikacijos specialistai atsakys į Jūsų klausimus
    Klausti dabar
  • Naujausi straipsniai

  • Aštrus pjūvis

  • Renginių kalendorius

  • Paspaudę ant norimos kalendoriaus dienos, galite pranešti apie vyksiantį renginį

  • Klausimai ir atsakymai


    • Kūdikį išbėrė. Ką daryti?

      Klausimas. Mano 2 mėnesių dukrytę pradėjo berti aplink lytines lūpytes, kai tik atskridom į Airiją. Jau penkias dienas nepraeina bėrimas. Sauskelnes keičiu dažnai, pradėjau tepti Fucidin ir Dermilon tepaliukais, niekas nepadeda. Ką daryti? Inga, 39 m. Atsako vaikų ligų...

    • Keletą mėnesių skauda gerklę

      Klausimas. Keletą mėnesių skauda gerklę, niekaip nepraeina, gydytojai skyrė kelis kartus antibiotikų kursą. Tam kartui praeidavo, po savaitės vėl tas pats. Simptomai tokie: ant tonzilių baltos pūslelės, liežuvis visas apsinešęs baltom apnašom, peršti visur gerklę, ilgai kalbant...

  • Retro

    • Kodėl H. pylori tokia pavojinga ir kaip nuo jos apsisaugoti(2)

      Helicobacter pylori yra oportunistinė bakterija, kuri greitai sukelia infekciją ir taip pat greitai pasklinda individo organizme. Ypač jei individo imuninė sistema yra nusilpusi ar pažeista.  Labai maži šių bakterijų kiekiai mūsų organizmui ir jame vykstančioms reakcijoms...

  • Vegetarų virtuvė

    • Šalta agurkų sriuba

      Reikės: 400 g kefyro, 2 didelių agurkų,  gabalėlio šviežio arba 0,5 šaukštelio malto imbiero, saujelės svogūnų laiškų, ryšulėlio krapų, 2–3 skiltelių česnako, maltų baltųjų pipirų, druskos pagal skonį...