Spausdinti

Beržo sula

Nepakeičiamas jaunystės ir sveikatos eliksyras yra beržo sula. Geriausiai tinka šviežia, nors žmonės geria ir paraugintą. Kas nebandėte, pabandykite ryte tuščiu skrandžiu išgerti stiklinę sulos. Dieną neturėsite energijos kur dėti, – pataria šeimos gydytoja Birutė Jankuvienė.

Kategorija: Dienos patarimas
Žymos:

Komentarai

Facebook komentarai

Palikite atsiliepimą

Skaityti visus komentarus

Susiję straipsniai

Naujausi straipsniai

  • Mūsų konsultantai

    Zofija TikuišienėAntanas LukošaitisVismantas MatulasMarkas FiodorovasAndrej LevingerOdeta Drūlytė
    76
    Aukštos kvalifikacijos specialistai atsakys į Jūsų klausimus
    Klausti dabar
  • Naujausi straipsniai

  • Aštrus pjūvis

  • Renginių kalendorius

  • Paspaudę ant norimos kalendoriaus dienos, galite pranešti apie vyksiantį renginį

  • Klausimai ir atsakymai


    • Kūdikis neramus, iššokusi bambutė...

      Klausimas. Dviejų mėnesių kūdikis pasidaręs neramus. Atsikelia su verksmu. Labai sunku nuraminti. Yra šiek tiek iššokusi bambutė. Ar tai jau gali būti išvarža, ar nuo jos gali skaudėti? Irena. Atsako vaikų ligų gydytoja dr. Indrė Būtienė Bambos išvarža, jei ji nėra...

    • Kūdikį išbėrė. Ką daryti?

      Klausimas. Mano 2 mėnesių dukrytę pradėjo berti aplink lytines lūpytes, kai tik atskridom į Airiją. Jau penkias dienas nepraeina bėrimas. Sauskelnes keičiu dažnai, pradėjau tepti Fucidin ir Dermilon tepaliukais, niekas nepadeda. Ką daryti? Inga, 39 m. Atsako vaikų ligų...

  • Retro

    • Kodėl H. pylori tokia pavojinga ir kaip nuo jos apsisaugoti(2)

      Helicobacter pylori yra oportunistinė bakterija, kuri greitai sukelia infekciją ir taip pat greitai pasklinda individo organizme. Ypač jei individo imuninė sistema yra nusilpusi ar pažeista.  Labai maži šių bakterijų kiekiai mūsų organizmui ir jame vykstančioms reakcijoms...

  • Vegetarų virtuvė

    • Šalta agurkų sriuba

      Reikės: 400 g kefyro, 2 didelių agurkų,  gabalėlio šviežio arba 0,5 šaukštelio malto imbiero, saujelės svogūnų laiškų, ryšulėlio krapų, 2–3 skiltelių česnako, maltų baltųjų pipirų, druskos pagal skonį...